SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
WARBERG IBF
BLÅTT HJÄRTA - HÅRT ARBETE

Innebandyveckan sportlovet v.8
2021-02-02 11:56
Innebandyveckan är ett dagläger för innebandy glada barn och ungdomar födda 2006-2013. Vi välkomnar nya som tidigare deltagare att vara med under veckan. 

Innebandyveckan kommer att genomföras under förutsättningarna att nuvarande restriktioner håller i sig och vi kan utöva idrott under de rekommendationer som just nu finns.

Mer information hittar ni på www.innebandyveckan.se


Från årsmötet-ny ordförande i Warberg!
2019-07-18 11:33

Under tisdagskvällen höll klubben sitt årsmöte för båda föreningarna Warberg IC och Warberg IBF. Förutom en positiv ekonomisk rapport med totalt 2,8 miljoner i vinst så valdes tidigare styrelseledamoten Stina Wallenbeck till ny ordförande i klubben!

Det osedvanligt starka resultatet har såklart sin grund i kampanjen ”Rädda Warberg” som ni kunde läsa om här på hemsidan igår. Inför verksamhetsåret hade båda föreningarna ett negativt eget kapital, Warberg IC på -1,9 miljoner kr och Warberg IBF på -0,6 miljoner kr. Dessa båda är nu omvända till 210 000 kr respektive 110 000 kr plus.

Det ekonomiska arbetet kommer att ha fortsatt prioritet för att skapa en trygg grund i föreningarna, och till kommande säsongs budget är det kalkylerat med en vinst på strax över 400 000 kr.

Utöver det ekonomiska resultatet var valet av ny ordförande och två nya styrelseledamöter som fick mest uppmärksamhet. Till ny ordförande valdes 44-åriga Stina Wallenbeck som suttit med i styrelsen i tre år. Hon efterträder Magnus Åhlen som istället tar rollen som sammankallande i valberedningen. Med en lång bakgrund i Volvo-koncernen och numera som egenföretagare, så var Stinas budskap tydligt med vad hon ville fokusera på kommande tid som ordförande; organisation och kultur.

Dessutom skedde två nyval, Anna Fahle Björcke som till vardags är Brand communication Manager på Vagabond, samt Madelene Hansson som arbetar som Marknad och kommunikationschef på Bildepån i Varberg.

Med dessa tillsättningar ser styrelsen för de respektive föreningarna ut enligt följande, med gemensam ordförande och vice ordförande.

Ordförande: Stina Wallenbeck (nyval)

Vice ordförande: Jonas Klavberg (omval)

Ledamöter Warberg IC: Anna Fahle Björcke (nyval), Madelene Hansson (nyval), Kimmo Eskelinen, Hans Lillhage, Henrik Carlstein, Fredrik Hedqvist, Jesper Envall

Ledamöter Warberg IBF: Fredrik Hedqvist, Henrik Carlstein
Kallelse till årsmöte för Warberg IC/IBF
2019-06-27 12:57

Samtliga medlemmar är hjärtligt välkomna till årsmöte för Warberg IC och Warberg IBF.

Mötet sker tisdagen den 2:e juli kl. 18.30 på Varbergs Stadshotell.

Varmt välkomna!

Styrelsen Warberg IC/IBF

Nyheter från våra lag
 
Våra evenemang