SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
WARBERG IBF
BLÅTT HJÄRTA - HÅRT ARBETE

Höstspelen, vaccinpass och VM-uppehåll.
2021-11-25 09:13

Att vår förening är grym på att genomföra bra arrangemang är vida känt i innebandy-Sverige. Oavsett om det handlar om cuper, läger eller elitmatcher. Och nu har vi även genomfört den första upplagan av Höstspelen. En turnering på höstlovet som förhoppningsvis är här för att stanna. Tyvärr kunde vi inte genomföra cupen med några flickklasser på grund av för få anmälda lag. Men vi hoppas kunna få göra det nästa år.

Vi säger också grattis till vårt eget P08-lag som tog hem segern i sin klass. Kul!

 

Pandemin gör sig påmind med jämna mellanrum, och är ju inte över riktigt ännu. Fr o m den 1 december så kommer det innebära att vaccinerade personer över 18 år behöver visa vaccinationsbevis för att kunna medverka vid arrangemang med 100 personer eller fler. För våra arrangemang i samband med elitmatcher så är det tydligt vad som gäller. Däremot finns det en del frågetecken när det gäller andra typer av matcher och arrangemang i SWC. Vi inväntar därför lite svar från framför allt Riksidrottsförbundet kring hur den breda idrottsrörelsen ska tänka och agera. Så fort vi har lite fler svar kring våra frågeställningar så kommer vi att informera alla medlemmar om vad som gäller i SWC.

 

Ett arrangemang som kan komma att påverkas av det nya regelverket med vaccinpass är den stundande Föreningsdagen den 8 december. Har ni inte noterat den dagen i kalendern ännu så gör det. Mer information kommer att skickas ut de närmaste dagarna.

 

Våra elitlag tar nu en liten paus i seriespelet på grund av VM-slutspelet i Uppsala (damer) och i Helsingfors (herrar). Återstarten sker för båda lagen i Malmö mot Malmö FBC söndagen den 12 december. Då kommer det finnas möjlighet att åka med en supporterbuss till Skåne för att heja på våra blåa lag. Håll utkik för mer information.

 

Däremot tar inte alla andra lag paus i matchandet, utan det fortsätter spelas matcher i SWC även de kommande veckorna. Bland annat stundar ett gruppspel i P16-SM i SWC på lördag för att nämna något. Det är en intensiv innebandyperiod fram till jul. Så även om det är lite mörkt ute så finns det varje vecka någonting att se fram emot. Härligt!

 

Vi ses i SWC!

 
Våra evenemang