SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
WARBERG IBF
BLÅTT HJÄRTA - HÅRT ARBETE

Klubbchefen har ordet, nu är tävlingssäsongen igång på riktigt
2021-10-28 13:26

Matcher på både vardagskvällar och helger i SWC. Och dessutom i nya matchställ. Härligt!

 

Sparbanken Wictory Center är ju på ett sätt en relativt unik plats. Ett innebandypalats som ägs och drivs av Warberg IBF. Vår alldeles egna anläggning. Som vi kanske ibland kan ta för givet. Jag som relativt nyligen kommit utifrån och som har upplevt anläggningar i Stockholm och på andra ställen i landet kan ju utan att tveka säga att vi har det väldigt bra. Men. En egen anläggning innebär också ett ansvar. Ett ansvar att hålla SWC i gott skick och att vara uppmärksamma på saker som kanske inte är som det ska vara. Det kan handla om enkla saker som att slänga skräpet i soptunnorna till att observera om någon obehörig skulle röra sig i anläggningen. Att vi alla hjälps åt för att skapa en bra miljö i vår arena.

 

Och när vi ändå är inne på ämnet miljö i arenan. Nu kan man ju även åtnjuta popcorn alla dagar i veckan som caféet är öppet. En härlig nyhet som Jesper, vår caféchef, nyligen presenterade. Kul! Och varför inte kombinera en stor popcornbägare med en elitmatch en lördag eller söndag eftermiddag? Ta med familjen och hjälp oss att skapa en härlig inramning i SWC. Information om nästa elitmatch finns både i det här utskicket, på vår hemsida och i våra sociala kanaler.

 

I förra veckan utbildades 20 av våra tränare på röd nivå i nästa steg på förbundets utbildningstrappa. Kompetenta och engagerade ledare är det enskilt viktigaste som finns för att barn och unga ska få en bra och utvecklande idrottsmiljö. Därför är det jätteroligt att vi har så pass många och duktiga ledare i våra ungdomslag. Utan er så finns det ingen verksamhet. Samtidigt som ledaruppdraget ibland kan vara jobbigt och svårt, så är jag övertygad om att alla ledare håller med mig när jag säger att det också ger väldigt mycket energi tillbaka. Men. Det är ett ideellt uppdrag, där feedback och återkoppling kanske inte alltid är så vanligt. I jämförelse med ett vanligt jobb. Så. Om du som spelare eller förälder läser det här. Nästa gång du träffar din tränare, eller dina barns tränare. Ge en komplimang eller lite positiv feedback. Det behövs emellanåt. Och jag tror att det uppskattas väldigt mycket.

 

Till de lag som ska spela den historiska första upplagan av Höstspelen vill jag önska stort lycka till! Och detsamma gäller till övriga lag som spelar matcher den kommande helgen och veckan.

 

Vi ses i SWC!

 
Våra evenemang