SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
WARBERG IBF
BLÅTT HJÄRTA - HÅRT ARBETE

Var med och skapa vårt nya studierum
2021-09-30 12:09

Som en del i att skapa en bättre miljö i SWC och för att kunna bidra till våra medlemmars möjlighet till goda skolresultat så har vi tagit beslutet att bygga om konferensrummet på entréplan i SWC.

 

Vi planerar att inreda ett studierum vars syfte är att tillhandahålla en avskild och lugn plats i arenan där man kan läsa, studera och göra sina läxor. Kanske kombinerat med ett mellanmål innan träningen.
Till vår hjälp så har vi engagerat en duktig inredare från en av våra partners.

 

Men. Eftersom studierummet skapas för er så vill vi ha med er i arbetet från början. Allt för att det ska bli en så bra och inbjudande miljö som möjligt i rummet. Därför efterlyser jag nu ett antal personer som tillsammans med inredaren vill vara med och arbeta fram hur det här studierummet ska bli.

 

Du behöver inte ha ett intresse för inredning. Det viktigaste är att du vill vara med och bidra till en bra miljö i SWC. Och ett rum som du kanske själv vill spendera en del tid i när det är klart.
Vi kommer att sätta ihop gruppen så att det blir en mix av killar och tjejer från olika åldrar.

 

Tveka inte att höra av dig till mig med en intresseanmälan så snart som möjligt. Det gör du genom att skicka ett sms eller mail med namn och lagtillhörighet.

 

Vänliga hälsningar
Emil Risberg

 

Klubbchef Warberg Innebandy
0708-433335
emil.risberg@warbergic.se

 
Våra evenemang