SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
WARBERG IBF
BLÅTT HJÄRTA - HÅRT ARBETE

Klubbchefen har ordet, en ny säsong har startat.
2021-09-30 11:27

En säsong som vi väl ändå tror ska kunna genomföras som normalt, även om pandemin formellt inte är över ännu. En säsong som jag personligen ser fram emot med tanke på att det i så fall skulle vara min första. Det går ju liksom inte att räkna in förra säsongen med tanke på att Sparbanken Wictory Center under långa stunder var stängt och nedsläckt. Så äntligen ska jag och vi få uppleva föreningen och verksamheten som den ska vara.

 

Jag tänkte med jämna mellanrum återkomma i det här formatet med en liten lägesuppdatering kring hur föreningen mår och vad som händer och sker. Förhoppningsvis kommer det mesta att vara positiv läsning, och några kommer nog tycka att läsningen är mer intressant än andra. Men i en stor förening är det inte alltid lätt att hänga med i allt som händer. Därför är den interna kommunikationen viktig, där bland annat ”Medlemsnytt” förhoppningsvis fyller en funktion.

 

Hur mår då föreningen efter pandemisäsongen 2020/2021? Trots publikrestriktioner och inställda Warbergsspel för andra året i rad så lyckades vi balansera på rätt sida när det gäller ekonomin för 2020/2021. Föreningarna gjorde ett positivt resultat på 97 000 kr (WIC) respektive 168 000 kr (WIBF), vilket också är mycket tack vare våra trogna partners och sponsorer som ställde upp under pandemisäsongen. Att ha en ekonomi i balans är viktigt för att vi ska kunna utveckla föreningen på det sätt som vi vill. Framför allt när vi också äger och driver vår egen anläggning.

 

Tyvärr har pandemin inneburit att några spelare har slutat med innebandyn. En del spelare har valt att lämna för andra föreningar, vilket är betydligt bättre än att sluta helt, medan andra har valt att komma till vår förening. Till er vill jag säga varmt välkommen.

 

Vi hoppas att pandemin inte har fått alltför stor effekt på verksamheten. Men vi ser redan nu att det finns saker som vi behöver utveckla och jobba ännu hårdare med framöver. Vi vill att det ska vara en trygg, inspirerande och utvecklande miljö i SWC där jag som spelare vill spendera många timmar. En del i det arbetet är exempelvis skapandet av ett studierum, där vi nu söker lite hjälp från aktiva ungdomar i föreningen. Så ta chansen att vara med och påverka utformningen av delar av SWC.

 

Jag vill önska alla stort lycka till i de matcher som snart står för dörren. Och att ni är många som hejar från läktaren.

 

Tveka inte att kontakta mig ifall det är något som du undrar över eller som du tycker kan utvecklas i föreningen.

 

Vi ses i SWC!

 

Klubbchef Emil Risberg

 
Våra evenemang