SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
WARBERG IBF
BLÅTT HJÄRTA - HÅRT ARBETE
Herr Akademi

Nu ska det avgöras!
2024-03-08 09:15

På söndag är det är det dags för matchen med stort M. Det är en ren seriefinal där vinnaren av matchen tar hem årets grundserie i Juniorallsvenskan Grupp I. Det som också ligger i potten är att få hemmaplansfördel i Play Off 2.

 

Matkoman efter all prinsesstårta som intogs under "fössta tossdan i Mass" har knappt hunnit lägga sig för Anton Frejd och vi fångade upp honom direkt efter att han genomfört sitt pass med NIU. Nu är det dock dags att rikta fokus mot söndagens spännande match mot Lund. 

 

På söndag är det dags för den sista grundseriematchen. Kan du beskriva dina känslor om säsongen som helhet hittills? 

Säsongen har varit upp och ner, vi började serien väldigt starkt och öppnade med 6 raka segrar för att sedan ha en dipp i december med 2 förlorade matcher. Efter jul har vi kommit tillbaka på vinnarspåret och det känns som vi hittat formen igen. Det är en bra känsla som helhet, nu ska vi knyta ihop säcken. 

 

Det blir en ren seriefinal mot Lund nu på söndag. Hur ser du på den matchen?

Lund är ett väldigt bra motstånd och det är mycket som står på spel. Jag är helt övertygad om att det kommer bli en väldigt tuff men rolig match. Att få spela en sån här match på hemmaplan är något vi ser mycket fram emot och en bra erfarenhet inför vad som komma skall med slutspel. 

 

Beskriv vad du tror blir avgörande för att ta hem matchen och även för att ge oss hemmaplansfördel i ett Play Off? 

Det viktigaste för oss tror jag blir att hålla oss till våran gameplan och inte göra några misstag för att då är Lund väldigt skickliga, det fick vi känna på när vi mötte dom senast. Så om vi omvandlar våra lärdomar från den matchen så har vi goda möjligheter att ta hem det. 

 

Om man funderar på vad man ska göra Söndag 19.00, vad skulle du rekommendera då? 

Ta dig till SWC och stötta oss till seger, ert stöd är ovärdeligt för oss. Nyheterna går även klockan 22.00 under söndagen så ni inte missar det. 

 

Vem i laget tycker du man ska hålla ett extra öga på?

Felix Martinsson har precis kommit tillbaka från skada och har sett väldigt het ut i veckan så jag säger han.

 

Vi önskar er alla varmt välkomna till Sparbanken Wictory Center på Söndag den 10 mars klockan 19.00 när allt ska avgöras. För supportrar till bortalaget så vill vi uppmärksamma er om att innan denna match pågår en SSL match mellan Warberg och Åkersberga på damsidan, därav kan det vara mycket folk i rörelse i SWC och på parkeringen. 


Nyhetsarkiv
Fin placering i H22024-03-14 08:22
Nu ska det avgöras!2024-03-08 09:15
Svår uppgift väntar2024-03-01 17:25
 
Våra evenemang