SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
WARBERG IBF
BLÅTT HJÄRTA - HÅRT ARBETE
Herr Akademi

Seger efter en förlösande tredjeperiod
2024-03-04 09:07
Foto: Per Johansson

Det blev alltså seger för Warberg JAS under gårdagen när man kunde betvinga FC Helsingborg med 9-3 i Idrottens Hus. Det var jämnt efter två spelade perioder men i slutakten så spelade Helsingborg ett högt spel som Warberg tog vara på. 

 

En av matchens frontfigurer var Louie Lindblom som kunde ge laget möjlighet att gå upp till en tvåmålsledning i inledningen av den tredje perioden på straff. Vi fångade upp honom här på morgonkvisten för att höra vad han hade att sia om gårdagens match. 

 

Det blev seger i gårdagens match mot FC Helsingborg. Kan du ta oss genom matchen?

Jag tycker vi börjar perioden starkt men vill kanske lite väll mycket och får ett mål bakåt men jobbar oss tillbaka och har ett fantastiskt slagläge inför 3 perioden och den tar vi vara på. 

 

Beskriv vad du tror fällde avgörandet till vår fördel?

Jag tror att avgörande föll till våran fördel för det jobb vi gör på planen och investeringarna vi gör under hela matchen, självklart alla spelare på bänken som peppar och tror på det genom hela matchen. 

 

Nu väntar en ny träningsvecka. Hur ska ni få till så bra förberedelser som möjligt inför nästa match?

Vi ska upp på hästen idag igen och fortsätta de grova jobbet och inte ta något för givet.

 

Nästa match är en ren seriefinal mot Lund med enkla förutsättningar att vinnaren av matchen vinner serien. Hur mycket ser du fram emot söndagen?

Det är en match man längtat till länge efter förlusten på borta plan mot Lund. Jag tror hela laget är sugna på revansch och att en serieseger liggandes i potten är såklart en extra krydda till en redan på förhand spännande match. 

 

Matchen mot IBK Lund spelas hemma i Sparbanken Wictory Center nu på söndag med matchstart 19.00. Vi ser fram emot en spännande drabbning mellan två bra lag. 


Nyhetsarkiv
Fin placering i H22024-03-14 08:22
Nu ska det avgöras!2024-03-08 09:15
Svår uppgift väntar2024-03-01 17:25
 
Våra evenemang