SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
WARBERG IBF
BLÅTT HJÄRTA - HÅRT ARBETE
Herr Akademi

Svår uppgift väntar
2024-03-01 17:25
Foto: Per Johansson

På söndag beger sig JAS-laget ännu en gång söderut för denna vecka. Näst på tur står FC Helsingborg, ett västkustderby med historik från fornstora dagar. I motståndarbåset återfinns bland annat Vidar Jonsson Wallin och i vårt bås finns Jimmy Lindblom som haft många häftiga bataljer sinsmellan. Men nu är det dags för framtiden och då var då. 

 

Vi fångade upp Gustav Johansson som var påväg hem för en traditionell tacofredag som sig bör och hörde vad hans tankar var inför denna tuffa match. 

 

Du har fått ett stort förtroende under säsongen och har verkligen hittat formen. Beskriv hur du själv ser på din säsong hittills? 
Jag är mestadels nöjd med min säsong, detta är mitt sista JAS-år vilket gör att det hade varit otroligt skönt och kul att avsluta med innebandyfesten och ett SM-guld. 

 

Hur ser du på avslutningen av serien?
Spännande avslutning med två väldigt viktiga och tuffa matcher kvar. Träningsveckan har vart bra vilket ger oss goda förutsättningar att ta 3 friska poäng i Helsingborg så vi kan fortsätta på vinnarspåret.

 

Nu står Helsingborg på tur. Vad vet du om dina motståndare? 
Vet inte så mycket om dem mer än att dem har några väldigt duktigt individuella spelare men vi lägger mest fokus på hos själva och ska sätta prägel på matchen genom vårt sätt att spela.

 

Beskriv vad som blir viktigt för att vi ska kunna ta tre poäng? 
Bra förberedelser och uppladdning inför matchen men också en bra uppvärmning med mycket snack och pepp från laget. Vi behöver följa matchens gameplan och att ha eld i bröstet och is i skallen kommer vara väldigt viktigt i denna drabbning.

 

Vem i laget ska man hålla ett extra öga på och varför?
Emil Nedin är en av många jag tycker man ska hålla ett extra öga på. Han har levererat i vått och torrt.

 

Ta er ner till Helsingborg och stötta laget på plats i Idrottens Hus på söndag. Matchen startar 12.30 och för närvarande har vi inga uppgifter om matchen kommer att livesändas. 


Nyhetsarkiv
Fin placering i H22024-03-14 08:22
Nu ska det avgöras!2024-03-08 09:15
Svår uppgift väntar2024-03-01 17:25
 
Våra evenemang