SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
WARBERG IBF
BLÅTT HJÄRTA - HÅRT ARBETE
Herr Akademi

Tre friska hämtade i Höllviken
2024-02-28 08:00
Foto: Per Johansson

Det blev en behaglig tisdagkväll nere i Höllviken när det begav sig för JAS-laget. Efter en trevande inledning med mycket vilja så blev det proppen ur i period två och tre. 

Matchen inleddes med hög frenesi och inspiration från Warberg. Utdelningen kom ganska så snabbt med mål två byten i följd. Men därefter skulle energin mattas av något samtidigt som Höllviken fick ordning på sitt försvar.

 

Den andra perioden hade en liknande startsträcka men Warberg kunde på ett mycket bättre sätt hålla uppe energin över hela perioden. Det gav valuta och ställningen inför den sista perioden var hela 8-0. 

Matcher av liknande karaktär blir lätt en transportsträcka mot de tre poängen. Warberg ångar på inledningsvis innan Höllviken kan tröstmåla. Man tar sedan matchen i hamn med resultatet 14-2 och tre poäng in på kontot. 

Tränare Ludwig Bengtsson kommenterar.

”En solid insats från killarna. Vi har en hög kravbild inom gruppen och det är klart att med lite tur idag så hade utdelningen varit ännu större. Men vi gör många bra saker och visar prov på topplagsbeteende med att jobba med rätt saker snarare än saker som ger effekt och inte är i linje med det vi kommit överens om. Nu laddar vi om för nästa match!”

 

Nästa match spelas på söndag borta mot FC Helsingborg 12.30 i Idrottens Hus. Vi ses där!


Nyhetsarkiv
Fin placering i H22024-03-14 08:22
Nu ska det avgöras!2024-03-08 09:15
Svår uppgift väntar2024-03-01 17:25
 
Våra evenemang