SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
WARBERG IBF
BLÅTT HJÄRTA - HÅRT ARBETE
Herr Akademi

Matchdag där Höllviken väntar
2024-02-27 08:55
Foto: Per Johansson

Under eftermiddagen beger sig JAS-laget ner till sydligare breddgrader i form av Höllviken för att ta sig an fjolårets seriesegrare i samma JAS-grupp. Laget genomgår en generationsskiftning för att förbereda kommande yngre kullar samtidigt som man ibland kryddar laget med spelare från föreningens allsvenska lag, tillika konkurrent för vårt A-lag. 

 

Samtidigt som Noel Andersson sitter med morgontidningen och sin första kopp kaffe så passade vi på att fånga upp honom för att stämma av läget inför dagens match. 

 

Dags för en ny bortamatch, denna gång mot Höllviken. Hur är känslan så här på matchdag?

Det är alltid skönt med match och det är extra skönt nu när de börjar närma sig slutspel. Jag tycker att känslan är väldigt bra inför matchen då vi har haft riktigt bra träningsvecka med bra energi och de märks att alla är taggade. 

 

Hur har ni förberett er inför matchen?

Vi har förberett oss genom att gnugga vidare på de vi gjort under hela säsongen för att få så bra resultat som möjligt. 

 

Två matcher i JAS denna vecka, hur gör du för att behålla fokus på Höllviken och inte sväva iväg inför vad som komma skall?

Visst är det svårt att behålla fokuset ibland då vi har två riktigt viktiga matcher denna vecka. För oss är det viktigt att inte titta längre fram än nästa match. Så just nu så är allt fokus på matchen mot Höllviken då de är viktigt att vi tar hem tre pinnar.

 

Finns det någon som du tycker att man behöver hålla ett öga på inför matchen?

Jag tycker att man borde hålla ett extra öga på Totte Lanai då han har visat sig riktigt stark de senast tiden både på träning men framförallt på match. Han kommer till många lägen och gör många poäng per match.

 

Vad blir viktigt för att vi ska åka ifrån Höllviken med tre friska poäng?

Jag tror nyckeln till att ta hem tre friska poäng är att köra vidare på samma rutin hela tiden och göra det som vi tränat på under säsongen.

 

Vi önskar Noel och laget ett stort lycka till i dagens match. Vad vi kan se så kommer det inte finnas tillgång till någon livesändning idag utan vi rekommenderar er att följa matchen som vanligt i innebandyappen.


Nyhetsarkiv
Fin placering i H22024-03-14 08:22
Nu ska det avgöras!2024-03-08 09:15
Svår uppgift väntar2024-03-01 17:25
 
Våra evenemang