SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
WARBERG IBF
BLÅTT HJÄRTA - HÅRT ARBETE
Herr Akademi

Komfortabel lördagseftermiddag
2024-02-19 11:16
Foto: Per Johansson

Det blev en komfortabel eftermiddag i Sparbanken Wictory Center för JAS. När slutsignalen ljöd stod det 10-2 på tavlan efter att Warberg gjort en stabil insats över 60 minuter. Visst studsade Åstorp upp i den sista perioden men det var aldrig någon fara på taket att de tre poängen skulle hamna hos hemmalaget. 

 

Matchen innehöll många fina mål men också en ovan målskytt i form av Zeb Valfridsson. Han gjorde både sitt första, andra och tredje mål i årets upplaga av Juniorallsvenskan i en och samma tillställning. Vi tog och växlade några ord med hattrickmålskytten. 

 

Tre friska poäng och även tre mål från Zeb Valfridsson, hur såg matchen ut och hur smakar en sån Lördag? 
Jag tycker vi gör en bra match, vi styr mestadels av spelet och tar vara på våra chanser. Vi är även stabila i defensiven och i de första två perioderna så släpper vi inte så mycket chanser bakåt. Detta slit resulterar i en komfortabel seger vilket alltid är lika skönt. Segersång och gött häng efter matchen går inte att klaga på! 
 
Det var två bra perioder och sedan blev det lite avslaget mot slutakten. Vilka erfarenheter tar ni i laget med er från matchen?
Som sagt så gör vi två stabila perioder men i tredje så tror jag vi slappnar av lite och går därför inte in med fullt fokus i varje byte. Lärdomen av detta blir att vilken minut i matchen det än är eller hur matchbilden ser ut så ska det inte påverka vårat spel. Vi ska alltid ge 100% och gå in med fullt fokus.
 
Nästa match är på bortaplan när vi beger oss till Höllviken, hur går tankarna inför den matchen?
Senast vi möttes så blev det en säker seger i hemmaborgen, men detta betyder inget inför kommande mötet. Vi får därför inte gå in med någon underskattning inför matchen utan ha rätt inställning och bara fokusera på vårat spel. Serien börjar dra ihop sig och varje match är otroligt viktig så om vi går in med rätt inställning så tror jag vi får en rolig resa hem till Varberg.
 
Sportlov i Varberg. Hur spenderas det som nybliven hattrick målskytt?
Det ska bli skönt att släppa tankarna på skolan en vecka och kunna vila hjärnan. Men vi som är kvar i Varberg ska gnugga vidare i hallen och en vanlig träningsvecka står på schemat. 
 
Nästa match är alltså borta mot Höllvikens IBF tisdagen den 27/2 19.30 i Halörhallen.

Nyhetsarkiv
Fin placering i H22024-03-14 08:22
Nu ska det avgöras!2024-03-08 09:15
Svår uppgift väntar2024-03-01 17:25
 
Våra evenemang