SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
WARBERG IBF
BLÅTT HJÄRTA - HÅRT ARBETE
Herr Akademi

Lurig hemmamatch väntar
2024-02-16 15:50
Foto: Per Johansson

Det är dags för en ny hemmamatch och denna gången är det Åstorp/Kvidinge som kommer på besök i Sparbanken Wictory Center. Förra mötet blev en rejäl holmgång där Warberg kunde säkra de tre poängen i slutet av matchen efter att växlat ledningen med Åstorp ett par gånger om i matchen. 

 

Det är fyra matcher som återstår i grundserien av årets upplaga i Juniorallsvenskan och varje poäng är viktig för att skapa sig goda förutsättningar inför ett kommande Play Off. Vi tog tempen med Carl Börjesson inför morgondagens match. 

 

Beskriv din känsla inför avslutningen? 

Jag har en bra känsla inför avslutningen, vi har haft en grym träningsvecka med bra fart och bra koncentration. Man märker på killarna i laget att det börjar dra ihop sig i serien.

 

Senaste matchen mot Åstorp/Kvidinge var en tuff match där lagen bytte ledning med varandra både en och två gånger. Kan du återberätta lite vad som fällde avgörandet sist?
Åstorp tog vara på våra  misstag och straffade oss rejält i ytorna framför vårat mål. När läget såg ut som det gjorde i slutet av matchen tycker jag att vi i gruppen litar på oss själva och gör det vi pratat om och kan därmed göra det avgörande målet i slutminuten.

 
Hur ser det ut inför morgondagens match, vad blir viktigt för att vi ska hämta tre friska poäng?
Det är otroligt viktigt att vi ser tillbaka på förra matchen och lär oss av våra misstag. Vi måste se till att minimera misstagen, vara hårda framför eget mål, bromsa kontringarna och vara effektiva när lägen ges.  
 
Vem i laget tycker du ser spännande ut inför matchen?

Jag tycker att man ska hålla ett litet extra öga på Junior Abrahamson under lördagens match.

 

Vi säger varmt välkomna till Åstorp/Kvidinge, publik och domare till morgondagens match i Sparbanken Wictory Center. Matchen startar 15.00.


Nyhetsarkiv
Fin placering i H22024-03-14 08:22
Nu ska det avgöras!2024-03-08 09:15
Svår uppgift väntar2024-03-01 17:25
 
Våra evenemang