SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
WARBERG IBF
BLÅTT HJÄRTA - HÅRT ARBETE
Herr Akademi

Inför USM med Isac Leffler
2024-02-02 14:58
Foto: Per Johansson

I helgen är det dags för steg 2 i USM. Warberg beger sig ner till Åstorp Arena för att ta sig an Åstorp/Kvidinge, Genarp och Höllviken där de två lagen som placerar sig i topp tar en åtråvärd plats när Ungdoms SM ska avgöras i Växjö senare i vår. 

 

Vi passade på att ta tempen på Isac Leffler som till vardags spelar i akademins JAS-lag där han också är lagkapten. 

 

Den mest klassiska fråga vi kunde ta fram ur arkivet är sedvanligt - hur är känslan?

Känslan är bra och hela laget känns laddat. Vi har haft en bra träningsvecka och alla vill verkligen stå för en riktigt bra prestation i helgen. 

 

Kan du ta oss genom gruppen, vad vet du om motståndarna och hur rankar du dem? 

Vårt motstånd vet jag tyvärr inte så mycket om. Det finns självklart några duktiga individer och vi har bra koll på dessa. Sen vet vi att vi är ett starkt kollektiv och alla vet vad som ska göras för att ta bort dessa spelares styrkor. 

 

Vad blir nyckeln för er att kunna ta er vidare? 

Nyckeln blir nog inställningen. Vi vet att vi har ett bra spel och bra spelare. Men jag tror att det laget som vill mest kommer gå vinnande ur striden. Det kommer vara mycket viktigt att prestera på topp och att ingen faller ur ramen. Sedan är det viktigt att de som är vid sidan och inte spelar även dem förstår hur viktiga deras roll är och att fylla på energi i laget hela tiden. 

 

Vilka vill du lyfta fram i det egna laget?

Alla i laget kommer att vara viktiga. Men det känns som att Melvin Silversjö, Alvin Strandvi och Emil Nedin kan bli tungan på vågen för vår del. Är dem det så har vi mycket bra förutsättningar för att ta oss vidare vilket självklart är målet med helgens matcher. 

 

Ni följer laget på plats i Åstorp Arena, via Innebandy.tv (se nedan för länkar till respektive match) eller innebandyappen. 

 

Warberg spelar enligt följande söndagen den 4 februari: 

10.30 vs Höllviken IBF - Innebandy TV

14.00 vs Åstorp/Kvidinge IBS - Innebandy TV

16.00 vs IBK Genarp - Innebandy TV

 

Vi önskar vårt U-lag stort lycka till i helgens kval! 


Nyhetsarkiv
Fin placering i H22024-03-14 08:22
Nu ska det avgöras!2024-03-08 09:15
Svår uppgift väntar2024-03-01 17:25
 
Våra evenemang