SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
WARBERG IBF
BLÅTT HJÄRTA - HÅRT ARBETE
Herr Akademi

Toppmöte väntar för Warberg JAS
2024-01-24 09:42
Foto: Per Johansson

Under torsdagen beger sig Warberg JAS mot sydligare breddgrader för att ta sig an Munka/Ljungby i Juniorallsvenskan. Matchen är av hög dignitet då båda lagen slåss om de åtråvärda playoff-platserna inför vårens kommande slutspel. 

 

Vi har tagit tempen på Totte Lanai inför matchen för att höra vad han har att sia kort om säsongen, kommande motstånd och vad laget måste göra för att lasta bussen med tre nya poäng. 

 

Nu börjar det dra ihop sig och enbart fem matcher av grundserien återstår. Hur ser du på säsongen fram till idag? 

Säsongen har varit bra resultatmässigt tycker jag. Vissa matcher går bättre och vissa sämre, men vi gör det vi tränat på och går alltid för vinst i varje match.

 

Härnäst väntar Munka/Ljungby, ett toppmöte i serien. Vad har du för känslor inför den? 

Goda känslor. Dem har steppat upp under säsongen och klättrat i tabellen, det blir en rolig utmaning för oss.

 

Det var en jämn match senast i SWC där en bra tredjeperiod bäddade för seger med komfortabla 8-4. Mycket talar för att denna match kommer att se annorlunda ut, kan du utveckla varför?

Det är klart att Munka/Ljungby har några riktigt duktiga spelare med mycket bra spetsegenskaper. Men jag tycker inte vi ska gå in och visa någon respekt för dem utan vi ska fokusera på de saker vi kan påverka och göra en bra prestation. 

 

Vad talar för att Warberg tar med sig de tre poängen hem?

Jag ser oss som ett slutspelslag, vi höjer oss ytterligare en nivå till när det drar ihop sig. Nu är vi precis i en sån situation där toppen i serien är såpass jämn att varje match är lite av slutspelskaraktär.

 

Vi har i nuläget inga uppgifter om matchen kommer att sändas av Munka/Ljungby. Matchen spelas torsdagen den 25 januari 20.00 i Munkahallen. 


Nyhetsarkiv
Fin placering i H22024-03-14 08:22
Nu ska det avgöras!2024-03-08 09:15
Svår uppgift väntar2024-03-01 17:25
 
Våra evenemang