SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
WARBERG IBF
BLÅTT HJÄRTA - HÅRT ARBETE
P10

Träning tisdag men ej söndag
2021-03-29 19:33

Hej på er,

 

Det verkar inte som fler blivit smittade, skönt!

 

Denna vecka har vi träning imorgon tisdag, men pausar och äter påskägg på söndag.


Från och med nästa vecka som vanligt med tisdag och söndag igen.

 

Vi ses!

SWC öppnar, träning på söndag!
2021-03-05 14:26

Hejsan,

 

Föreningen meddelar idag att man har kontroll på smittan i de lag som funnits, och bland kanslipersonalen. Därför öppnar SWC upp för träning under helgen igen.

 

Det betyder att det är träning som vanligt på söndag kl 10.45!

 

Däremot blir det inga fler matcher den här säsongen, tyvärr. Vi tänker oss istället att arrangera en internmatch framöver, så killarna får ta på sig matchtröjorna en gång till i alla fall. Återkommer med datum för detta.

 

Vi behöver såklart inte påminna om att förhållningsreglerna är desamma som tidigare, dvs har man symtom eller sjuka familjemedlemmar så stannar man hemma. Håll avstånd, sprita händer osv.

 

Mvh

Ledarna

SWC stänger
2021-02-26 11:17

Hej,

 

Ni ska ha fått ett mail med information från klubben, men vi meddelar här också för säkerhets skull.

 

På grund av Covid-smitta bland lag i föreningen och hos personal på kansliet så är SWC stängd för all verksamhet utom elitlagen till och med 7 mars till att börja med. Det innebär att vi återigen får pausa träningarna.

Väldigt tråkigt.

 

Vi återkommer med info när vi vet mer.

Dags för träning igen
2021-01-24 08:22
Hej!

Äntligen har vi fått klartecken att kunna börja träna igen! Vi startar nu på tisdag, den 26:e, kl 16.45.

Samma restriktioner som innan gäller, dvs;
- Endast spelare och ledare får vistas i arenan
- Ombyte och dusch sker hemma
- Tisdagar samling på Dina-planen där vi tränar, söndagar samling längst bort på huvudläktaren
-Använd endast egen vattenflaska
-Sist men inte minst de givna som ni känner till sedan innan, stanna hemma vid symtom och meddela oss om någon blir konstaterad smittad.

Vi ses!
Fördröjd träningsuppstart
2021-01-03 22:31
Hej allesammans,
Hoppas ni har haft en riktigt god jul och en fin start på det nya året.

På tisdag (den 5/1) var tanken att vi skulle startat upp träningen för killarna igen, men som ni säkert läst och hört tidigare har regeringen uppmanat kommuner att stänga all ”icke essentiell verksamhet”, bland annat kommunala idrottshallar osv.
Föreningen har tagit beslut att hålla SWC stängt för ungdomsträning till 10 januari, till att börja med. Nya besked kommer i samband med skolstarten för att utvärdera läget då.

Tråkigt såklart, men inget vi kan göra. Vi återkommer med mer information så fort vi har sådan.

Tills dess hoppas vi att ni kan motivera killarna att hålla igång på andra sätt, tex genom utelek och träning, samt att leka med klubba och boll på garageuppfarten, i källaren eller någon annanstans där det tillåts :)

Ta hand om er så hörs vi!

// Ledarna 
Avslutning och uppehåll
2020-12-16 15:58
Hej på er,

På söndag (den 20:e december) så har vi sista träningen för det här året innan vi tar lite ledigt över jul och nyår. Tisdag den 5:e januari startar vi upp med träning igen. Kalendern är uppdaterad efter detta.

På söndagens träning kommer vi att ha lite tävlingar och avsluta med fika, men vi kör samma tid som vanligt, dvs 10.45-12.15.

Från ledarhåll vill vi passa på att önska alla föräldrar (som vi hoppas få träffa snart...) och barn en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Med hopp om ett bättre år 2021!


 
Våra evenemang