SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
WARBERG IBF
BLÅTT HJÄRTA - HÅRT ARBETE
P10

Dags för träning igen
2021-01-24 08:22
Hej!

Äntligen har vi fått klartecken att kunna börja träna igen! Vi startar nu på tisdag, den 26:e, kl 16.45.

Samma restriktioner som innan gäller, dvs;
- Endast spelare och ledare får vistas i arenan
- Ombyte och dusch sker hemma
- Tisdagar samling på Dina-planen där vi tränar, söndagar samling längst bort på huvudläktaren
-Använd endast egen vattenflaska
-Sist men inte minst de givna som ni känner till sedan innan, stanna hemma vid symtom och meddela oss om någon blir konstaterad smittad.

Vi ses!
Fördröjd träningsuppstart
2021-01-03 22:31
Hej allesammans,
Hoppas ni har haft en riktigt god jul och en fin start på det nya året.

På tisdag (den 5/1) var tanken att vi skulle startat upp träningen för killarna igen, men som ni säkert läst och hört tidigare har regeringen uppmanat kommuner att stänga all ”icke essentiell verksamhet”, bland annat kommunala idrottshallar osv.
Föreningen har tagit beslut att hålla SWC stängt för ungdomsträning till 10 januari, till att börja med. Nya besked kommer i samband med skolstarten för att utvärdera läget då.

Tråkigt såklart, men inget vi kan göra. Vi återkommer med mer information så fort vi har sådan.

Tills dess hoppas vi att ni kan motivera killarna att hålla igång på andra sätt, tex genom utelek och träning, samt att leka med klubba och boll på garageuppfarten, i källaren eller någon annanstans där det tillåts :)

Ta hand om er så hörs vi!

// Ledarna 
Avslutning och uppehåll
2020-12-16 15:58
Hej på er,

På söndag (den 20:e december) så har vi sista träningen för det här året innan vi tar lite ledigt över jul och nyår. Tisdag den 5:e januari startar vi upp med träning igen. Kalendern är uppdaterad efter detta.

På söndagens träning kommer vi att ha lite tävlingar och avsluta med fika, men vi kör samma tid som vanligt, dvs 10.45-12.15.

Från ledarhåll vill vi passa på att önska alla föräldrar (som vi hoppas få träffa snart...) och barn en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Med hopp om ett bättre år 2021!


Senaste nytt
2020-11-03 22:43
Hej på er,
Det har säkert inte undgått någon av er att Halland nu också ålagts hårdare restriktioner kring Covid 19. För vår del innebär det tyvärr att matcherna är inställda till och med den 24 november, till att börja med. Alltså inga matcher till helgen.

Vi får dock fortsätta träna, och istället för matcherna på söndag så tränar vi som vanligt 10.45-12.15.

Bingolotter

Precis som tidigare år säljer vi Bingolotter till uppesittarkvällen. Nedan har jag kopierat in text från föreningen gällande detta:

Föreningen kommer även i år att sälja bingolotter och kalendrar inför jul.
Inställda evenemang, uteblivna publikintäkter, minskad kioskförsäljning m.m. med anledning av Covid-19 gör att det i år är viktigare än någonsin att vi alla hjälps åt. Samtliga medlemmar kommer få ett kuvert innehållande 8 st bingolotter (7 st enkellotter och 1st dubbellott) samt 1st kalender.
Folkspel har i år valt att höja priset på lotterna och kommer ha 5 bingospel och den största vinstpotten någonsin med hela 168 miljoner i potten. Enkellott kostar i år 100 kr, dubbellott 200 kr och kalender 100 kr. Totalt innebär det att respektive medlem ska sälja lotter till ett värde av 1.000 kr.
Till följd av det ökade lottpriset så ökar också ersättningen per såld lott. Med anledning av föreningens ekonomiska utmaningar i år så har vi tagit beslutet att ersättningen per såld lott som tillfaller lagkassan kommer vara 20 kr/enkellott, 40 kr/dubbellott och 20 kr/kalender, resterande del kommer att tillfalla föreningen.
Önskar ni sälja fler lotter utöver de ni får i era kuvert så finns det möjlighet att beställa fler enkellotter, meddela Kimmo i så fall.

Vi tror och hoppas att alla våra medlemmar kommer lyckas sälja sina lotter, men skulle någon mot förmodan inte lyckas så skall osålda lotter återlämnas senast 10 januari.
Stort tack för er hjälp och lycka till med försäljningen!
// Warberg Innebandy

Spelarna får sina kuvert utdelade på kommande träningar, och betalningen gör ni via Swish till Kimmo, 0768-536008.

// Ledarna
 
Påminnelser och inför helgens matcher
2020-10-15 11:12
Hej,

Några korta, men viktiga, saker:

- Varbergskorten. Ni som inte betalat dem ännu, swisha 300 kr till Kimmo, 0768-536008, så vi kan redovisa dem.

- Var vänliga och håll koll på kalendern varje vecka, och gå in och föranmäl om ert barn INTE kan delta på de matcher som ligger. Vi kommer skicka kallelsen på måndagar samma vecka som matchen spelas (alltid helger), och ser vi ingen notis gällande ert barn på måndagen så räknar vi med att de kan delta. 
Eftersom vi har två lag i seriespel och delar gruppen på hälften, så kallas 12 eller 13 spelare till resp match. Är det plötsligt två som i efterhand meddelar att de inte kan, så ställer det till det en aning för oss. 
Så: Kolla kalendern i god tid och rapportera om ni INTE kan vara med. 

- I helgen spelar vi hemma både lördag (mot Varla) och söndag (mot Halmstad). Eftersom det pågår annan match samtidigt som vår, så har vi tilldelats 25 platser (av totalt 50 i SWC) för vår publik. Bortalagen har sex av dessa platser för skjutsande föräldrar. 
Det innebär att varje spelare i vårt lag får ha en förälder i publiken. Ni får köra sten, sax, påse om vem som får gå helt enkelt :)

- När vi spelar hemmamatch behöver vi hjälp av er föräldrar i sekretariatet för att sköta matchklockan. Då räknas man inte som publik, utan funktionär. Till denna helg föll den lyckliga lotten på Alfred (lördag) och Charlie (söndag). 

Härligt med seriepremiär, vi ses till helgen! 


Publik, matchdräkter mm
2020-09-29 14:57
Hej på er,

På lördag är det alltså träningsmatch hemma mot Fristad. Samling 9.15, matchstart 10.00.
Vi är 21 st som deltar, exakt hur mycket alla får spela får vi se. Våra motståndare är bara 13 spelare, så vi får anpassa oss lite efter dem.

Publik
Vi får släppa in 50 personer i hallen, och en av oss ledare kommer att vara "publikvärd" och dela ut nyckelband i entren. Det finns 50 nyckelband, och när de är utdelade är det stopp.
Jag inväntar svar från Fristads tränare om hur många föräldrar de har med sig ( de har förtur som chaufförer), men jag har goda förhoppningar om att alla ni som vill komma och titta kan göra det. Max 2 pers (föräldrar) per spelare dock.

Denna hantering gäller tillsvidare för våra ungdomsmatcher, men jag är ganska säker på att vi får anledning att återkomma senare med nya/andra direktiv.

Matchdräkter
Precis som i fjol kommer vi att dela ut matchdräkter till alla killar, som man tar ansvar för hela säsongen. Dvs man sköter själv tvätt och att den finns med till match.
Vi delar ut dessa på lördag, och ni som inte är med på lördag får dessa vid annat tillfälle. Ni föräldrar får kvittera ut dessa mot en påskrift. Slarvar man bort tröja, shorts eller strumpor så får man ersätta detta.

Varbergskort 
Vi sparar det roligaste till sist! För att fylla på vår lagkassa har vi varje säsong sålt Varbergskort och jul-Bingolotter. Nu är Varbergskorten på plats och vi tänker oss att alla spelare säljer 3 st var. Vill man ha fler så meddela oss detta!

Utdelning sker till helgen och betalningen görs på swish till mig, Kimmo. 

Mvh
Ledarna
 
Våra evenemang