SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
WARBERG IBF
BLÅTT HJÄRTA - HÅRT ARBETE
P06

Träningsuppdatering samt retur av matchställ
2021-05-03 20:07

Maj månad är nu här och vi tränar en gång i veckan. Träningskallelser skickas ut, precis som innan, via Sportadmin där vi ber killarna svara om de deltar eller ej. Allt så vi kan planera och skapa bra träningar. Tisdagar är det som gäller med start kl. 18:30. Vi kommer med stor sannolikhet att röra oss från entrén på SWC, därav är det fint om killarna är på plats ombytta och klara med 10 minuters marginal tills vi startar. Upplägget dessa träningar är att vi kör utomhus 30 minuter för att sedan gå in och köra vidare 1H inomhus. Medtag skor och kläder både för utomhus- och inomhusträning. Olika skor är viktigt. (vattenflaska och glasögon). Givetvis kommer vi ta hänsyn till väder och vind, det gör att det kan bli sena justeringar.

 

Påminnelse - vi saknar fortsatt en hel del matchställ... 

Imorgon är det sista träningen för retur av matchställ. Matchställen lämnas i retur tvättade och fräscha i en påse med spelarens namn och innehållande matchtröja, shorts och de nya strumporna alla erhöll i höstas. Om man inte kan komma på träningen imorgon tisdag 4 maj går det fint att lämna i Klavbergs brevlåda på Ringvägen 102. I påse märkta med spelarens namn…

 

Nu håller vi tummarna för fint väder!

Tränarna 

Säsongen lider mot sitt slut…
2021-04-25 18:57

Det är så roligt att se alla härliga killar komma till träningarna och det är så synd att ni inte fått se dem spela, detta då alla har gjort fantastiska framsteg och det är riktigt bra fart och intensitet i spelet!

 

Kommande vecka (v17) går vi in i säsongens sista vecka med dubbla träningar. Tisdag 27/4 och torsdag 29/4 kör vi på som vanligt med samling i SWC och inomhusträning. Vi samlas på läktaren och förhåller oss till de ordningsregler som är uppsatta i hallen.

 

Vi önskar med detta samla in alla matchställ under veckan som kommer. Matchställen lämnas i retur tvättade och fräscha i en påse med spelarens namn innehållande matchtröja, shorts och de nya stumporna alla erhöll i höstas.

 

Under maj månad tränar vi en gång i veckan. Tisdagar är det som då gäller. Vi ber att få återkomma med exakt träningstid i veckan. Upplägget dessa träningar är att vi kör utomhus 30 min för att sedan gå in och köra vidare 1H inomhus. Medtag skor och kläder både för utomhusträning och inomhusträning. (samt vattenflaska och glasögon)

 

Vi håller redan nu på att planera uppstarten för hösten och vi håller alla tummar att pandemin ger med sig. Vi längtar så efter att ”bara” kunna hänga i hallen, spela matcher och åka på turneringar på nytt! Mer om detta kommer under sommaren.

 

Glada hälsningar

Jimmy, Johan, Mattias, Jonas och Evelyn

Matcher och träningar framöver
2021-02-24 13:19

Hallands IBF har öppnat upp för möjligheten att med strikta restriktioner och förhållningssätt börja spela enstaka matcher för killar och tjejer i blåa och röda serier från mitten av mars. Med enstaka matcher här kommer tabellen att tas bort och det är fritt att stryka matcher. Även antalet spelare per match är reglerat.

 

Föreningen har dessutom kommit med några direktiv som vi kommer att följa och står bakom. Ett av dessa direktiv är att inte tillåta att matcher spelas så länge våra killar och tjejer i högstadiet inte får gå i skolan som vanligt. Vi tycker också det är rimligt att inte åka runt i Halland och spela matcher när inte våra killar få gå i skolan. Inte heller att SWC skall fyllas med matcher med folk när tiderna och smittan är som den är.

 

Kalendern på sidan är uppdaterad med de matcherna som ligger men de kommer att strykas om inte återgång till vanlig skola kommer att ske. Tyvärr ser det väl inte så lovande ut med den infon vi har just nu.

 

Träningen kommer däremot att fortsätta som vanligt. Och även om det såklart hade varit kul att få spela matcher så imponeras vi av inställning och fart på träningen. Vi är också fortsatt väldigt många varje gång vilket såklart är riktigt kul. 

 

Har ni några frågor eller funderingar kring detta går det såklart bra att höra av er till Jonas Klavberg, jonas.klavberg@warbergic.se eller 0709-679140

 

/Tränarna

Warberg P06 - Försäljningsinsatser höst 2020
2021-01-31 17:36

Nu har vi summerat höstens försäljningsinsatser samt PantaMera inlämningar för hela 2020. Vi säger ett STORT TACK för engagemanget. Ett EXTRA tack riktar vi till Beatrice och Mattias för all support!


Vi hade som plan att köra igång med ny försäljning under januari / februari men på grund av pågående pandemi känner vi att vi ligger lite lågt nu i starten med detta, då vi inte riktigt vet hur framtiden ser ut. Däremot kör vi vidare med PantaMera.


 

Varbergskort höst 2020

165 sålda Varbergskort. Denna försäljning stärkte lagkassan med 8.250 kr


Bingolotto JUL 2020

Totalt fick vi sålt 485 enkellotter, 70 dubbellotter och 47 kalendrar till julens uppsittarkväll 23DEC. Enbart under lördagsinsatsen 5 december sålde ett engagerat gäng hela 96 lotter som ingår i totalen.

Den totala försäljning av bingolotter och kalendrar gav laget 13.440 kr

 

Panta Mera 2020

Vi fortsätter vår insamling med burkar (importbukar fungerar lika bra som vanliga) och petflaskor. För varje fylld Panta-Mera-Säck får laget 200 kr. Under 2020 fick vi in burkar och pet till ett samlat värde av 5.000 kr.


Berätta gärna för släkt, vänner och grannar att ni samlar in pant till laget. 


Kommande vecka tar Jonas gärna emot burkar/pet på parkering vid Sparbanken Wictory Center innan träningen både på tisdag 2 FEB och torsdag 4 FEB. Under tänker vi att vi kör en ”PantaMeraInsamling” i månaden och vi meddelar såklart när det är dags inför detta.Warberg P06 - Träningsstart 2021
2021-01-25 13:17

Äntligen!


Vi tycker såklart att det skall bli riktigt kul att få börja träna igen. Att få komma igång och spela innebandy vet vi i alla fall många killar som längtat till, precis som vi.


Vi startar upp med att köra inomhus i veckan, för att sedan lägga till utomhusfys likt i höstas kommande veckor. Allt beroende på väder och detta kommer stå i kallelsen. Vi kommer träna tre gånger i veckan. Kansliträningarna kommer genomföras av oss tränare under våren, inte av Anton Drake.


  • Måndagar 16:00-17:00 Salming (samling på läktaren nedanför Wictory Café)
  • Tisdagar 19:30-20:45 Stadax (samling på läktaren nedan ProShopen)
  • Torsdagar 18:30-19:45 Dina (samling på läktaren längst bort i hallen)

 

För att detta skall vara möjligt och förhoppningsvis varaktigt är det dock väldigt viktigt att vi alla sköter oss:


- Precis som tidigare kommer det inte vara möjligt att byta om uppe i SWC.

- Ta med egen vattenflaska.

- Samling på läktaren på anvisad plats och invänta OK från tränare att gå på plan.

- Vi kommer vara noga handhygien och har som innan alcogel för att sprita våra händer.

- Vi måste hålla oss hemma om vi visar minsta tecken på symptom. Vi trängare vill inte skicka hem folk från träning på grund av det.

- Se till att följa råden som gäller om man själv eller någon i ens närhet är eller har varit sjuk.

- Om man blir sjuk. Meddela någon av oss ledare.

- Endast spelare och ledare får vistas i arenan.

 

Återstart av seriespelet

Hallands Innebandyförbund arbetar just nu efter scenarion med återstart av seriespelet den 1 eller 15 mars. Vi återkommer när vi har mer information.


Cuper

Vi är sedan tidigare anmälda till Ditec Cup 28/3 (Falkenberg) samt Warberg spelen 16-18/4. Dock finns det såklart frågetecken för om eller hur dessa kommer att genomföras. Även här får vi återkomma med information under våren./Tränarna

Warberg P06 – Träningsutmaning 11-24 januari 2021
2021-01-10 18:38

Vi tränare utmanar er killar!


Pågående pandemi ger sig inte, nya skärpta restriktioner samt Region Hallands rekommendationer skapar just nu en omöjlighet för oss att ses och träna både inom & utomhus för gruppträning. Sparbanken Wictory Center kommer hålla stängt för träning för barn, ungdom och senior. (Endast elitlagen för dam och herr tränar). Så snart vi får nya uppdateringar återkommer vi!


Nedan finner ni ett tränings -och utmaningsschema för perioden 11-24 januari.


Hur går det hela till? Vi önskar att ni spelare, så snart ni kan, laddar ner appen WhatsUp. Vi ledare kommer ansluta er till den privata gruppen WarbergP06. I denna app skickar ni spelare in era notiser/bilder så vi kan registrera alla poäng ni samlat ihop under veckorna. Fritt fram för push och PEPP! 


Per mail via SportAdmin kommer Hemmaträning, schema 1


Vecka 1 (11-17 januari 2021)

Utespelare kickar bollen på bladet under veckan. Målvakter jonglerar 3 bollar minst 10s.
Måndag:
Tisdag: Hemmaträning, se schema 1
Onsdag:
Torsdag: Egen träning/aktivitet
Fredag:
Lördag: Utomhus utmaning. Besök SubbeFyr, skicka bild där SubbeFyr och du syns.
Söndag: Fånga på film! Visa upp att du klarar 10st kickar på bladet eller jonglering 10s. Skicka in film.


Vecka 2 (18-24 januari 2021)

Utespelare övar kickar på bladet denna veckan också! Målvakterna jonglerar 3 bollar minst 20s.

Måndag:
Tisdag: Hemmaträning, se schema 1
Onsdag: Egen träning/aktivitet
Torsdag:
Fredag: Fånga på film! Visa upp att du klarar 18st kickar på bladet eller jonglering 20s? Skicka in film.
Lördag: Utomhus träning: Promenad 7km alt tre varv löpning i slingan vid Ishallen Håsten ca 3km eller Löpning stora slingan Påskbergskogen ca 2,5km
Söndag: Utomhus utmaning: Besök Fästningsbadet och få med Hopptornet, Kallbadhuset och dig själv på bild.


Poäng:

  • Hemmaträning med schema 1 = 40p
  • Utomhusträning = 40p
  • Egen träning/aktivitet 30min = 30p
  • Kickar på bladet 10 resp 18 = 30p/vecka
  • Jonglering med 3 bollar 10s resp 20s = 30p/vecka
  • Utomhus utmaning = 20p

Självklart får man träna hur mycket man vill, men poäng får man endast enligt veckoplaneringen ovan.

Maxpoäng att tävla om:  vecka1 120 p, vecka2 160p


Stort lycka till, vi ses via WhatsUp!

Jimmy, Jonas, Johan, Evve, Mattias

 
Våra evenemang
Booking.com