SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
WARBERG IBF
BLÅTT HJÄRTA - HÅRT ARBETE
P06

Uppdaterad info och betalning
2023-03-20 16:20

Tiden går fort och nästa torsdag är det dags för avfärd mot Falun och Innebandyfesten.

 

Avfärd kommer att ske från SWC klockan 13.00. På resan tänker vi ett stopp på vägen efter 3-4 timmar för lite energipåfyllning och närmare Falun stopp med bussen för lite mat inför kvällen. Därför är det alltså bra om man inte kommer hungrig till bussen.

 

Hemresa sker när bägge lagen är färdigspelade på söndagen.

 

Priset per person blir 1 950 kr. I det priset ingår 3 nätter på hotell i två- eller trebäddsrum, frukost fredag-söndag, lunch fredag-söndag och middag fredag-lördag. Maten på vägen upp och ner till Falun står varje spelare för själv.

 

1 950 kr swishas till Jonas Klavberg, 0709-67 91 40. Tänk på att skriva vem det avser för enkelhetens skull och swisha innan avfärd.

Här kommer lite uppdatering och info kring Innebandyfesten.
2023-02-22 14:55
Pris
Föreningen kommer att subventionera och stå för en del av kostnaderna vilket gör att priset per spelare kommer att gå ner. Återkommer när vi vet mer exakt och när pengar skall samlas in.

Supporter T-shirts.
De spelare som inte fått, föräldrar eller anhöriga som åker upp och inte fick en tröja till Prag kommer att få en av Jonas precis som övriga fick i somras. Övriga som vill köpa en mindre, större eller en extra kommer att kunna beställa det i shopen via nedan länkar. Det är exakt samma tröja som ni som var i Prag fick. Ordinarie pris för denna är 249 kr i vår shop. Jonas har fixat den för 150 kr. Ni som vill beställa ny eller komplettera går in och gör det på nedan länkar så hamnar ni direkt i ProShoppens webbshop.

Ni som skall få er tröja mailar storlek till jonas.klavberg@warbergic.se så ser han till att lösa detta. Vi behöver er beställning senast söndag den 5 mars för att vi skall hinna få hem och fixa allt. Det gäller även er som beställer nya.

Herr
https://shop.warbergic.se/.../warberg-tee-marin-festen-herr/

Supporterbuss
Vi gjorde ett försök att få ihop en supporterbuss. Tyvärr blev vi alldeles för få för att det skulle gå. Försöka snacka ihop er och samåka i den mån det går.
 
 
Innebandyfesten – Falun 31/3 – 4/2
2023-02-08 21:52
Lottningen och spelschemat.
2023-03-31 15:45 AIK IBF - Warberg IBF, Lugnet A
2023-03-31 20:45 Warberg IBF - Munka-Ljungby IBK, Lugnet A
2023-04-01 12:45 Hagfors IBS - Warberg IBF, Lugnet C
Fyra grupper med fyra lag i varje. Ettan och tvåan till slutspel. Trean och fyran till placeringsmatcher. Alla lag spelar minst 5 matcher.

Boende och mat
Laget kommer att bo på Scandic Lugnet, cirka 500 meter från Guide Arena och Lugnet där det är bokat 3-bäddsrum. Jonas hade en stark tro på laget och gjorde detta redan i november.
Vi kommer att köpa till matpaket vilket gör att all mat på plats i Falun kommer att ingå för spelarna. (lunch och middag fredag, lunch och middag lördag, lunch söndag.

Lagets transport

Vi kommer att åka stor buss upp tillsammans med tjejerna som Rick är snäll att hjälpa oss med och på det viset få ner priset avsevärt. Spelarbussen kommer att gå någonstans kring lunch torsdagen den 30 mars.

Pris
Det kommer förmodligen att kosta cirka 2500-3000 kr per spelare.

Supporter T-shirts.

De spelare som inte fått, föräldrar eller anhöriga som åker upp och inte fick en tröja till Prag kommer att få en av Jonas precis som övriga fick i somras. Övriga som vill köpa en mindre, större eller en extra kommer att kunna beställa det i shopen via länk som kommer att skickas ut. Mer info om t-shirts kommer inom kort.

Supporterbuss
Det är inte helt enkelt att få ihop en supporterbuss. Dels för att vi försöker samordna det med tjejerna som dessutom börjar spela tidigare än oss. Dels för att vi vet att ni som kommer att åka upp och titta kommer att vara utspridda i och omkring Falun och Borlänge. MEN. Vi vill ändå vet för att se om det går att ordna. Det kostar ju dessutom en del pengar att köra bil upp själv.
Det vi jobbar utifrån är en supporterbuss med avfärd torsdag och som kommer att kosta 950 kr/person tur och retur.

Ni som är intresserade av supporterbuss vill vi att ni mailar Jonas Klavberg, jonas.klavberg@warbergic.se för att vi skall se om tillräckligt stort intresse finns.

Jonas Klavberg kommer förövrigt vara ansvarig för det administrativa kring Innebandyfesten så att våra tränare kan koncentrera sig på spelet.
Äntligen dags!
2022-07-11 11:38

Prag, som vi har pratat om så många år är äntligen här. Vi hoppas att det blir ett lika roligt och ett stort minne som det brukar vara hos alla som varit nere. Men Prag blir också lite farväl. P06 som funnits i så många år, från att ha varit fler lag till att som nu vara en träningsgrupp på 25 personer kommer inte finnas kvar i samma tappning. Tråkigt på ett sätt, men fullt naturligt på ett annat. Från föreningens sida hoppas vi såklart att alla har haft några fantastiska år och något man kommer bära med sig resten av livet, men också att man fortsätter spela innebandy på den nivån man känner passar en bäst.

 

För de som vill lite mer och vill lägga ner ännu lite mer tid än tidigare har vi startat upp ett akademispår. En träningsgrupp med killar framför allt mellan 2004 och 2006. De har varit i gång sedan i maj och kört försäsongsträning och kommer att ha tre lag i seriespel. Juniorserie Halland/Göteborg, Juniorallsvenskan och Herrar Div2. Det kommer att vara ett stort gäng som kommer att vara två grupper när det kommer till innebandyträningen är tanken. Man bestämmer själv om man vill vara med här, och det kommer alltså inte vara någon uttagning för att få vara med i träningsgrupperna.

 

För de som vill fortsätta men inte träna riktigt lika mycket kommer vi att ha vårt breddspår. Där blir det träning 1 till 2 gånger i veckan plus match i division 3 eller 4. Här har vi en väldigt reducerad träningsavgift men du får ändå möjlighet att köpa gymkort på Nordic Wellness för 1995 kr per år (Ord. Pris 5 988 kr) för deras Sverige+ kort. Man går precis som vanligt också in på elitmatcher och andra matcher som vi tar entré på.

 

Det kommer att finnas möjlighet att flytta mellan de olika spåren om man känner att man vill ändra sitt val.

 

Till hösten har vi U16 SM där våra killar 2006 är de som är äldst. Först kval och sedan förhoppningsvis regionkval och kanske Innebandyfesten.

 

Exakt hur ledartillsättningen kommer att se ut i de olika träningsgrupperna är inte riktigt klart än även om vi hoppas och tror att det skall kunna presenteras snart men att det kommer att bli nya ledare är helt klart.

 

För er som har frågor och funderingar kring detta nere i Prag eller senare kan i första hand vända er till Jonas så skall han försöka svara på det så gott det går.

Prague Games 11-17 juli 2022
2022-06-30 09:21

Äntligen!

Det börjar närma sig avfärd. Spelprogrammet är presenterat och gruppspelet med tider ser bra ut. Transport till och från våra matcher kommer i den mån det går ske med vår buss som vi även har tillgång till nere i Prag. Den skall också delas med våra tjejer som spelar och vi kommer med stor sannolikhet att prioritera buss för lagen till matcherna vilket kan göra att man ibland får åka med de publika transporterna från matcherna. Vid krockar kan det såklart bli till matcher också.

 

Klicka här för att komma till sajten!

 

Resan ner

14:30 Samling SWC måndag den 11 juli

15:00 Avresa mot Prag

17:30 Vi gör ett stopp i höjd med Malmö (matstopp och chaufförsvila)

19:00 Avresa från Malmö vidare mot Gedser

22:30 Färja Gedser-Rostock (restid ca 2H)

 

08:00 cirka (någonstans på vägen ner)
11:00 Ungefärlig ankomst Prag

 

Mat
Vi vet att det kommer att finnas utmaningar med att få i sig mat och energi före, mellan och efter matcher då tiden ibland kan vara knapp och att vi i en storstad kan ha utmaningar med logistiken. Även att fylla på med vätska och mellanmål blir viktigt om det blir så varmt som det brukar.

Vår tanke och förhoppning är att vi skall försöka skall försöka hålla ihop gruppen för måltiderna.

 

Tisdag    Middag
Onsdag  Lunch+Middag
Torsdag  Lunch+Middag
Fredag   Lunch+Middag

 

Att sitta på alla dessa måltider i en grupp och dela upp notan tror vi kommer bli ganska jobbigt och vi tänker därför att vi samlar in pengar från alla och att vi betalar vid alla måltider som vi också vet att många av er föräldrar redan pratat om. Att dela notan på 30 personer kommer dessutom ta ganska lång tid. Vi kommer förmodligen också försöka styra det till några olika rätter varje gång för att det skall gå så snabbt och smidigt som möjligt. Beroende på speltider kan det bli utmaningar med maten ändå.

 

Lagkassan saknar även en del pengar för bussen som vi tar in i anslutning till detta.
Den summan vi pratat om tidigare är 3 500 kr per spelare och den summan tror vi skall räcka.

 

Pengarna samlas in av Bea som ni kan Swisha på 070-650 82 24 precis som tidigare.

 

OBS! Vad som inte kommer att ingå i den summan vi samlar in är mat på bussen till och från Prag samt lunchen på tisdag när vi kommer fram. Samt om man behöver extra mellanmål och dryck under dagarna.

 

 

Spelschema och laguttagningar

Vi vet att vi kommer att spela minst 4 fyra matcher, förhoppningsvis mer men det beror såklart på hur det går. Men. Det är enbart om vi kommer fyra i vår grupp och förlorar första slutspelsmatchen som det blir 4 matcher. I alla andra fall blir det fler.

 

Precis som vi meddelat tidigare till både föräldrar och spelare kommer träningsnärvaro att premieras när det gäller speltid i Prag. Har man tränat 90% av alla träningstillfällen kan man alltså räkna med att man spelar mer än någon som tränat 40%. Tar vi oss förbi första rundan i slutspelet kan laguttagningar komma att ske beroende på hur det gått för våra olika spelare. Tänk på att olika positioner är olika konkurrensutsatta och att några spelar på olika positioner.

 

Vi kommer att starta varje match med tre fulla formationer och vi kommer inte att matcha laget på slutet i gruppspelet utan kommer att rulla på med våra byten. I slutspelet kommer vi också att starta varje match med tre fulla formationer och eventuell matchning kommer enbart att ske i slutminuterna. Vi kommer precis som vi gjort i seriespelet ha klara formationer för powerplay och boxplay.

 

Alla utespelare kommer att få spela minst två matcher och alla kommer att få stå över någon match. Vår tanke är att alla spelare spelar minst en match första dagen. I vår fördelning har vi utgått från de fyra första matcherna vi vet att vi spelar. För våra tre målvakter blir det lite annorlunda och vi hoppas såklart att det blir många matcher även för dem när de roterar runt.

Speltiden i gruppspelet är 2 x 15 minuter och i slutspelet 2 x 20 minuter från och med kvartsfinaler. De sista 3 minuterna kommer att vara effektiva från och med kvartsfinaler.

 

Gruppspel, Grupp 16 G

 

Onsdag 2022-07-13
15.50  Sokol Brno I EMKOCase Gullivers - Warberg IBF - P16            Hall Campanus
19.20  Gorily Plzeň - Warberg IBF - P16                                              Hall Campanus

Torsdag 2022-07-14
12.40 Warberg IBF - P16 - ACEMA Sparta Praha                                  Hall VŠE

 

Slutspel

15.10 3:an Grupp 16 H – 4:an Grupp 16 G                                            Hall VŠE
16.00 2:an Grupp 16 G – 2:an Grupp 16 F                                             Hall VŠE
16.50 2:an Grupp 16 A – 3:an Grupp 16 G                                            Hall VŠE
19.20 1:an Grupp 16 G – Vinnare match FR02                                      Hall VŠE

Tröjor och flaggor

Alla tröjor som ni kommer att få kommer att delas ut nästa vecka då varje kille får en påse med sin familjs tröjor. Vi kommer i bussen att ta med en massa flaggor som kommer att finnas tillgängliga på plats.

Föräldramöte inför Prague Games 220322
2022-03-29 19:06

22 mars känns nu som en ”evighet” sedan, oj som tiden flyger iväg! Ett stort tack till alla er föräldrar som närvarade och bidrog med engagemang inför Prag med allt vad det innebär.

 

Vi har efter detta hunnit med att sälja Varbergskortet på stan, vi är igång med schemat för Warbergsspelen där vi har föräldrainsats att göra (för er som inte deltog, kontakta Beatrice så hon kan uppdatera schemat för helgen – er insats behövs!) Ju fler som hjälper till, desto kortare och färre pass för alla! Och i helgen hann vi med att spela Ditec Cup i Falkenberg…


Bifogat finner ni presentationen som vi gick igenom under föräldramötet. Här finns information om träning & matcher inför Prag, datum och resa, lagkassa och inspel från föräldragruppen.  Kort gott ekonomiskt  – vi behöver dra in ca 30tkr för att täcka hela kostnaden för resa, hotell och cup avgift. Till detta behövs ytterligare ca 20-25tkr om vi skall täcka in mellanmål och kvällsmat för killarna. Läs presentationen här!

  • Vi är på G med ny försäljning med Newbody & Spicy Dream. Länk – dela på SoMe till nära och kära, se information från Karin på FB
  • Varbergskort
  • Provning med Mattias & Tina
  • Aktivitet 24 april på Gården med Golden Wellness hos Petra & Håkan

Utöver det har vi Panta Mera (insamling av pet & burkar) igång samt hotellbokningar som görs via P06 länken på Booking (se nedan). All pant från Panta Mera och provision från Booking går oavkortat till lagkassan.
Dela med fördel länken till Booking med vänner och bekanta! Det blir inte dyrare att boka via länken, men lagkassan får in pengar! Du hittar länken till höger eller här

 

VIKTIGT att alla killar förstår att de också behöver bidra till lagkassan – och det var kul att se gänget på stan med Varbergskoret. Alla var inte förtjusta i uppgiften, men det handlar om att bidra med sin tid upptill för att nå målet med Prag. Tillsammans skapar vi förutsättningar – alla ska med!

 

Anmälan till Prag sker via länken nedan – tänk på att den mailadress ni anmäler er via, det är den som får bekräftelse. Sidan kommer fyllas på med mer information ju närmare vi kommer... När ni väl är anmälda är informationen enbart för er.
Till anmälan! https://www.lyyti.fi/reg/Warberg_PrageGames2022

Senast 17 april
önskar vi att ni fyllt i alla uppgifter via registreringen, samt att ni föräldrar gått igenom kontraktet och ansvaret med spelaren som sedan lämnar det signerat till oss ledare i retur.

Vi ser fram emot en händelserik sista vår med gänget!
Tränarna & föräldragruppen

 
Våra evenemang
Booking.com