Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
WARBERG IBF
BLÅTT HJÄRTA - HÅRT ARBETE
P06

Höstspelen - inställt
2020-10-29 16:20
På grund av den rådande situationen runt om i landet har föreningen tyvärr behövt ta beslut om att ställa in helgens turnering Höstspelen. Tråkigt såklart för alla,  men ett klokt beslut. 

Ikväll tränar vi som vanligt och samlas som planerat i konferensen i Sparbanken Wictory Center kl. 18:00. Blir det framåt nya restriktioner och rekommendationer så uppdaterar vi detta så snart nya beslut tagits.

Vi ses ikväll
Tränarna


Ladda hem appen och följ oss.
2020-10-22 16:34
Ni vet väl att ni kan ladda hem @svenskinnebandy ’s app och följa våra lag. 

Få pling när det blir mål, se hur formationerna ser ut inför match och heja fram med en kommentar. 

Vill man följer man ett lag, eller alla våra lag, eller en serie. In och sök på innebandy där man hämtar appar och följ oss
Publikinformation för oss 17 oktober
2020-10-16 15:13

Det kommer även denna helgen vara en logistikutmaning för oss att kunna hantera allt folk i och kring våra matcher i Sparbanken Wictory Center.

 

I helgen gäller följande:

 

17OKT Warberg P06 vs Träslövsläge IF P06/07 (Röd3)

Kallade spelare ser detta i SportAdmin

Samling: 09:45 i SWC

Matchstart: 10:45, Salmingplanen

Publik: Max EN publikplats per spelare


Matchen kommer spelas med max 25 personer i publiken. Anledningen till att det max är 25 personer på den stora läktaren vid Salmingplanen är att vi endast får ha 50 personer i hela arenan, detta då Sparbanken Wictory Center räknas som ett tävlingsområde. Pågår fler matcher samtidigt i arenan så delar vi på antalet åskådare på hälften per plan.


Dessutom kan de spelare som inte är uttagna till lördagens match tyvärr EJ komma till hallen för att titta som läget är nu.


Se matchen via videolänk Warberg P06 - Träslövsläge IF P06/07

https://solidsport.com/warbergic/games/g/7man543I

Pris: 29kr

 

Det kommer att finnas publikvärdar i entrén som delar ut publikband för att vi skall veta att inte för många är i hallen.

Bortalaget har alltid rätt till 6 platser för körande föräldrar.

 

Vi önskar att åskådare lämnar så snart som möjligt efter matchens slut för att möjliggöra för åskådare till efterföljande matcher att få tillgång till arenan.

 

Vi uppmanar er att följa myndigheternas rekommendationer med att hålla avstånd och att vara noga med hygienen i samband med besöket hos oss i hallen.

 

Tränarna

 

Utvecklingsläger P06 med Hallands IBF
2020-10-12 12:32
Vi nämnde på föräldrarmötet om att Hallands Innebandyförbund kommer att ha utvecklingsläger. Nu har det lagt upp följande information på sin sida.

En halvdag med fokus på duellspel, beslut och matchspel. På lägret träffar du kunniga instruktörer samt massa andra spelare från hela Halland. Kostnaden är 200:-/spelare per läger. 
Totalt finns 50 platser för utespelare och 5 platser för målvakter. Först till kvarn gäller. 

Kostnaden för deltagande faktureras från föreningen. Vid avanmälan innan anmälningstiden gått ut faktureras ingen kostnad för spelaren. Vid avanmälan efter anmälningstiden gått ut faktureras hela kostnaden för spelaren om inte läkarintyg kan uppvisas. 

Se Hallands innebandyförbund – Utvecklingsläger:
https://www.innebandy.se/halland/tranare/aktuella-utbildningar/

Ni får klicka er fram.


2020: 29 december, kl 13:00-16:00
Plats: Varberg
Pris: 200kr

2021: 06 april, kl 09:00-12:00
Plats: Varberg
Pris: 200krPublikinformation för oss helgen 10-11 oktober
2020-10-09 09:03
Det kommer som ni kanske förstår vara en logistikutmaning för oss att kunna hantera allt folk i och kring våra matcher under hösten i Sparbanken Wictory Center. Vi får varje vecka utskickade restriktioner för vad som kommer att gälla kommande helg. Vi kommer därför att försöka uppdatera här varje vecka så att ni alla vet vad som gäller.

Det kommer att finnas publikvärdar i entrén som delar ut publikband för att vi skall veta att inte för många är i hallen.

Bortalaget har alltid rätt till 6 platser för körande föräldrar.

Vi önskar att åskådare lämnar så snart som möjligt efter matchens slut för att möjliggöra för åskådare till efterföljande matcher att få tillgång till arenan.

Vi uppmanar er att följa myndigheternas rekommendationer med att hålla avstånd och att vara noga med hygienen i samband med besöket hos oss.

För att skapa en enkelhet kommer vi att erbjuda spelarna en eller två publikplatser beroende på hur matcher spelas i halllen.

Dessutom. Killarna brukar gärna komma upp och titta på varandras matcher. Det kan man tyvärr INTE göra när läget är som det är nu.

För helgen gäller följande:

Warberg - Vinberg
Lördag 10/10 
Matchstart kl 10.45, Salmingplanen

Matchen kommer att spelas med max 50 personer i publiken.

Det ger oss möjligheten till TVÅ publikplatser per spelare på lördagens match.


Warberg - Kusten
Söndag 11/10
Matchstart kl 12.30, Salmingplanen

Matchen kommer att spelas med max 25 personer i publiken. 

Anledningen till att det är max 25 personer är för att vi endast får ha 50 personer i hela arenan på
grund av att Sparbanken Wictory Center räknas som ett tävlingsområde. Och eftersom det pågår en
annan match samtidigt på en annan plan så delar vi antalet åskådare på hälften per plan.

Det ger oss möjligheten till EN publikplats per spelare på söndagens match.


Bägge matcherna kommer att webbsändas via https://solidsport.com/warbergic.Vi hoppas och tror att ovanstående regler kommer att fungera och respekteras. Fungerar det ej kommer publikmöjligheten att tas bort.

/Tränarna
Information inför morgondagen
2020-09-18 14:57
Imorgon lördag är det äntligen dags för lite matcher i Sparbanken Wictory Center för våra killar. 
 
Men. Det är speciella tider och det är ingen publik som gäller. Det innebär tyvärr att ni som föräldrar och syskon inte kan komma och titta på plats. Det är ju självklart tråkigt men som ni förstår inget som vi kan påverka med de regler och rekommendationer som finns.

MEN. För att alla nära och kära skall kunna följa matcherna kommer vi sända alla matcherna LIVE från vår fasta webbkamera. Helt gratis. Klicka på länken nedan. 
 
https://solidsport.com/warbergic/watch/p06-traningsmatchdag
 
För att kunna titta måste man ha ett konto på SolidSport, också helt kostnadsfritt.

Spelschema under dagen.

09.00 Träslövsläge IF - Warberg Ljusblå
10.00 Åsa IF - Warberg Mörkblå
11.00 Träslövsläge IF – FC Helsingborg Blå
12.00 Åsa IF – FC Helsingborg Svart
13.00 FC Helsingborg Blå - Warberg Ljusblå
14.00 FC Helsingborg Svart - Warberg Mörkblå
 

Vi har en utmaning mellan matcherna med våra spelare. Om det inte funkar så kommer vi att få tömma hallen.  Vi tänker att det enklaste är att försöka ha dem sittandes på läktaren när de inte spelar. Vi kommer alltså att hänvisa dem till att sitta på läktaren. På anvisad plats. Om inte detta funkar så får de lämna hallen. Det kan ni gärna meddela dem. För de som inte spelar på grund av skada gäller samma regler. Man får sitta med laget på läktaren.

Eftersom vi inte kommer att ha någon publik kommer inte heller cafét vara öppet. Se därför till att killarna har med sig så att de kan äta. En del kanske kommer att vilja åka hem mellan matcherna och det går såklart utmärkt. Tänk på att vara i tid till samlingarna.

Det kommer precis som vanligt att finnas handsprit och tillgång till att tvätta händerna enligt alla rekommendationer.

Till matcherna kommer det att delas ut matchställ som vi sedan samlar in när dagen är slut. Vi byter alltså om i SWC. Ingen tar med sig några matchkläder hem.


Föräldrarmöte 22/9
Extra påminnelse. Nu på tisdag är det dags för föräldrarmöte där vi informerar och uppdaterar er om läget som är och hur vi ser på kommande säsong. Som vanligt väldigt bra om man kommer. Vi håller till i konferensen i SWC där vi sprider ut oss så gott det går.
 
Våra evenemang
Booking.com