SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
WARBERG IBF
BLÅTT HJÄRTA - HÅRT ARBETE
Herr Div2

Information från Div2-, och Div3/4U-träningsgrupp
2021-09-24 08:51

Hej grabbar!

 

Nu kör äntligen säsongen igång på allvar!
DM/JAS har startat upp och i oktober drar seriespelet igång.

Säsongen 21/22 kommer vi att ha två träningsgrupper, Div2 och Div3/4U.

 

Tränare/ledare för respektive grupp är:
WIBF huvudansvarig: Jonathan Håkansson

Div2:
Patric Löfborg, Anders Bengtsson och Jonathan Ragnarsson.
(Anders kommer att ha en administrativ roll.)

Div3/4U:
Stefan Hansson, Mikael Holmer, Joakim Ehrinton, Pierre Eliasson, Sven-Gunnar Niklasson, Martin Jerberg, Olof Alvelyck och Peter Lanai. (Joakim och Olof kommer att ha en administrativ roll.)

 

Träningar
Träningar finns inlagda på hemsidan, just nu är det lite kopplingar som saknas, men alla träningar och matcher kommer att ligga i kalendern. Rekommenderar att ni prenumererar på kalendern så ni alltid har aktuell information.

Det kommer att vara förflyttning av spelare mellan träningsgrupperna, både uppåt och nedåt, under säsongen baserat på hur man ligger till spelmässigt men även i mogenhet.
Så de grupper som finns just nu skall inte ses som fasta grupperingar.


Vi kommer inte skicka ut kallelser till träningar utan vi förutsätter att alla kommer.
Om man har förhinder så meddela detta i god tid, senast 10.00 samma dag som träningen är.
Meddela ledarna i Div3/4U-träningsgrupp via SMS-slingan, Div2 via Facebook gruppen.

 

Obligatoriska spelaruppdrag
Warberg IBF har också ett antal obligatoriska uppdrag att sköta. Det är att vara i sekretariatet på hemmamatcher Div2/3/4/JAS/DM, hjälpa till på Herrarnas hemmamatcher samt att stå i entrén på Div2/JAS/DM-matcher. Under säsongen så handlar det om 4-5 tillfällen varje spelare har något uppdrag.

Det kommer inte att skickas ut kallelser till dessa uppdrag framöver utan det bifogas ett schema för hela säsongen där varje spelare ser när de har uppdrag. Om man inte kan så är det spelarens ansvar att byta tid med annan spelare, det är inte acceptabelt utan goda skäl att bara tacka nej. Aktuellt schemat kommer även att läggas upp på hemsidan och sättas upp i Div2/3/4-förrådet. Om man byter med annan spelare så meddela Joakim vilka tider man bytt mellan varandra.

 

Matcher
Seriespelet drar igång i oktober. Notera att de som tränar i ex Div2-träningsgrupp inte säkert kommer att spela match i Div2/JAS utan få spela i Div3/4 och även tvärt om. Detta för att alla skall få matchtid och att vi får en rörelse av spelare i IBF. De som kommer upp får visa framfötterna och bli sedda och de som spelar lägre får vara föredömen och visa vägen. Kallelser till matcher kommer ske via SportAdmin (och FB för Div2).

Har ni funderingar så är det bara att kontakta någon av oss ledare eller Jonathan.

 

/Ledarna Warberg IBF

 
Våra evenemang