Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
WARBERG IBF
BLÅTT HJÄRTA - HÅRT ARBETE
P09

Sammandrag och information
2019-09-09 19:58
Hej
Här kommer lite information för inledningen av säsongen. 

- Om två veckor tisdagen den 24 september börjar vi med två träningar i veckan, tisdagar klockan 18.00-19.15 och fredagar klockan 16.00-17.15.

- Lördagen 5 oktober spelar vi träningsturnering i SWC mot Borås och Lindås mellan klockan 09.00-12.00. Vi har två lag som spelar. (Vi behöver lite hjälp av er föräldrar med sekretariatet). 

- Helgen 12-13 oktober börjar sammandragen, vi har anmält tre lag. Lördagen 12/10 spelar ett lag i Brearedshallen och söndagen 13/10 ett lag i SWC. Helgen efter spelar vi med ett lag i Bua.

- Vi kommer att skicka ut kallelser till sammandragen ca 10 dagar innan, för att det ska underlätta för oss ledare kommer det att vara korta svarstider, max 2-3 dagar. Vi är tacksamma om ni alla kan respektera detta och svara på inbjudan snarast möjligt.

- Lördagen den 2 november planerar vi att spela Ghost Cup i Kärra Sporthall norr om Göteborg. 

- I år har vi dessutom fått ett nyförvärv på ledarfronten. Liam Anderssons pappa Joakim Andersson med bl.a. 3 SM guld kommer att vara med och hjälpa till som tränare. 

- Alla spelare ska nu ha fått inbetalningskorten för medlemsavgiften för 2019/20. Medlemsavgiften måste vara inbetald innan man får vara med och spela sammandrag, framför allt för att man ska vara försäkrad. Medlemskorten gäller som fri entré på både herrarnas- och damernas hemmamatcher i Svenska Superligan.  

Hälsningar
Daniel, E, Fredrik, Daniel R, Klas, Oskar, Joakim & Andrée 


  
Våra evenemang
Booking.com